Skip to main content

Klik op de button om een afspraak te maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Over ons

Op onze website vertellen wij je graag wat MAYS Company voor jou kan betekenen.

MAYS Company

MAYS Company is een initiatief van Leon van de Weijer, opgericht om jou van dienst te zijn in het vastgoed.

Het kopen van een woning is een hele stap waarbij veel komt kijken. Of het nu gaat om het opleveren van een nieuwbouwwoning of om het kopen van een bestaande woning, het is altijd een belangrijke en spannende stap voor de meeste mensen.

MAYS COMPANY IS OPGERICHT MET ALS DOEL JOU TE ONTZORGEN, WIJ ADVISEREN EN BEGELEIDEN JE IN DE AANKOOP VAN JOUW NIEUWBOUWWONING OF BESTAANDE WONING.

Van beginnend klein zelfstandig bouwkundig onderhoudsbedrijf voor woningen naar kopersadvies voor grote landelijke aannemers, Mays Company heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde intermediair met veel ervaring op het gebied van vastgoed. Met een enthousiast en deskundig team werken wij voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij weten dat vele keuzes gemaakt dienen te worden bij de aankoop van een nieuwe woning, de wensen en verwachtingen van een koper zijn hierbij erg belangrijk. Door de jarenlange ervaring zijn wij specialist in het afstemmen van de wensen en verwachtingen van zowel koper als verkoper. Als intermediair zijn wij bekend met het totale proces en kunnen daarom zowel de koper als de verkoper op de juiste manier begeleiden bij de aankoop of oplevering van een woning die voldoet aan alle eisen.

Het Mays Company Team

Leon van de weijer
Bouwkundige inspecteur
leon@mayscompany.nl

Jeroen van den Bosch
Bouwkundig inspecteur
jeroen@mayscompany.nl

Maria Roodhorst
Kopersadviseur
maria@mayscompany.nl

Hilde Driessen
Kopersadviseur
hilde@mayscompany.nl

Suzanne den Dubbelden
Commercieel medewerker binnendienst
info@mayscompany.nl

Voor meer informatie en een kennismaking nodigen wij je graag uit, met een kopje koffie uiteraard!