Skip to main content

Klik op de button om een afspraak te maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Bouwkundig consult

Bouwkundig advies – exclusief rapportage: snel advies voor een scherpe prijs!

Wat is een bouwkundig consult?

Mays Company biedt u middels het bouwkundig consult een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren. Specifiek bedoeld voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen. Het bouwkundig consult is eigenlijk het raadplegen van een bouwkundige ter plaatse voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

Wat kan ik verwachten bij een bouwkundig consult?

Onze bouwkundige komt bij uw langs om een enkelvoudig probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door. Op die manier dragen we er zorg voor dat altijd de juiste kennis op de juiste plaats komt. De bouwkundige doet geen beoordeling van verschillende of meerdere problemen aan de gehele woning. Hiervoor bieden wij andere diensten zoals een uitgebreide bouwtechnische keuring.

Wat kost een bouwkundig consult?

De kosten voor een bouwkundig consult bedragen vanaf € 239,00 incl. btw.

Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en heeft deze ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundig probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventuele rapportage. Wanneer er behoefte is aan een rapportage over de bevindingen van de inspecteur rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs.

€ 50,00 voor een eenvoudige rapportage bevindingen met foto’ zonder kostencalculaties.
€ 150,00 voor een uitgebreide rapportage bevindingen met foto’s inclusief kostenbegrotingen.

NB: U kunt zelf ter plaatse, in overleg met de bouwkundige, bepalen of u een rapportage wenst. U hoeft dit niet vooraf te beslissen!

Vraag direct een keuring aan!

KLIK OP DE BUTTON

Klik op de button voor een voorbeeld Bouwtechnische keuring

KLIK OP DE BUTTON

Wilt u meer weten over onze prijsvoorwaarden? Klik dan op de button.

KLIK OP DE BUTTON

Wat zijn de ervaringen met Mays Company? Onze klanten vertellen.

KLIK OP DE BUTTON
Voor meer informatie en een kennismaking nodigen wij je graag uit, met een kopje koffie uiteraard!